World Tax & Employment Services (“WT&ES”) is gespecialiseerd in het internationale belastingrecht. Wij bieden assistentie en advies op het vlak van vennootschapsbelasting en omzetbelasting aan internationaal opererende ondernemingen, ongeacht hun grootte, landen van vestiging en bestaande ondernemingsstructuur.

Onze diensten variëren van advies aan familiebedrijven inzake hun onderneming alsmede eventuele overdracht van de onderneming tot estate planning bij vermogende particulieren en van advies aan ondernemingen die voor het eerst internationaal gaan opereren tot bestaande ondernemingen die hun structuur willen optimaliseren door gebruik te maken van alle mogelijkheden wat betreft innovatie subsidies en financiering.

Klanten

Wij focussen ons op opstartende en middelgrote ondernemingen. WT&ES heeft klanten die net hun eerste internationale stappen zetten tot klanten van wie de mondiale structuur opnieuw doorgelicht moet worden. Onze klanten variëren van meerderheids- en minderheidsaandeelhouders, familiebedrijven, de ondernemingsgroep tot afzonderlijke bijkantoren. We begeleiden en ondersteunen met advies inzake de organisatie en aandeelhoudersregelingen, procedures en updates. Daarnaast verzorgen wij ook administratief werk zoals de voorbereiding en indiening van aangiftes vennootschapsbelasting.

Diensten en voordelen

Door onze focus op internationale diensten, kan WT&ES het volgende bieden:

– Praktische instelling en op maat gemaakte oplossingen
– Breed georiënteerde belastingtechnische ervaring van onze medewerkers. Onze diensten omvatten voorbereiding en indiening van aangiftes, belastingplanning en het fiscaal voordelig herstructureren van de onderneming. Daarnaast houden wij ons bezig met IP en royalty structuren, holdingvennootschappen, verrekenprijzen en fusies en overnames
– Nauwe samenwerkingen met onze buitenlandse business partners om een mondiaal netwerk te kunnen bieden
– Afstemmen van Advance Pricing Agreements (APA’s) en Advance Tax Rulings (ATR’s) met de belastingdienst
– Opvolgen van ontwikkelingen en actualiteit inzake internationale belastingvraagstukken

Belgisch en Duits team

WT&ES heeft ook een Belgisch en Duits landenteam. Deze teams adviseren en ondersteunen Nederlandse ondernemingen in België en Duitsland alsmede Duitse en Belgische ondernemingen in Nederland. Beide teams hebben specifieke kennis over de belastinggevolgen voor ondernemen en werken bij onze dichtstbijzijnde buren.

Voordelen voor de klant

Wij combineren een persoonlijke no-nonsense dienstverlening aan onze klanten met vaktechnische expertise om de internationale belastingproblematiek van onze klanten volledig te omvatten aan voordelige tarieven.

© 2021 World Tax & Employment Services B.V. | Verlengde Poolseweg 16 | 4818 CL Breda | info@wt-es.nl | Website by Procor | GDPR